Magnetsulor


Magnetsulor,hålfotsmagnet ökar blodcirkulationen i fötter och ben.


Från foten strålar det ut nerver till alla delar i kroppen, därför är magnetsulor och hålfotsmagneter till nytta för hela kroppen. Ger energi och kan minska stelhet i muskler och leder i hela kroppen.

Högsta kvallite, bästa komfort. 400 gauss, samma styrka som i betydligt dyrare Nikken sulor. Se forskningsrapport om magnetsulor

Magnetbälte Pain@way med keramiska fibrer Vid värk i rygg, muskler, mage, galla, mensvärk

Ett fungerande alternativ om du har ryggproblem och vaknar med stelhet i kroppen. Oftast räcker det med 30 min per dag men kan användas både dag och natt vid behov.
 

Ger smärtlindring till 98 av 100 och helt utan biverkningar, en av våra mest omtyckta och använda produkter.
Dubbel teknik för smärtlindring, keramiska fibrer och magneter.

Kan även användas för mage höft eller lår genom att placera magneterna över det område som smärtar. Tunn, lätt, syns inte under kläderna, skön att bära och ger resultat direkt.
Kardborrestängning, handtvätt 30°C. Ange ditt midjemått vid beställning.

Knäskydd de Luxe, med trippel effekt
Ökar blodgenomströmningen och har en smärtstillande verkan vid artros. Knäskydd med högsta kvallite och funktion, 8 st magneter med 1 200 gauss per magnet och keramiska fibrer som alstrar hälsosam värme för ett värkande knä och ökar temperaturen i cellerna. De små kapillärerna får härigenom en ökad blod- och syredistribution, smärtan lindras. Kardborreknäppning. Ange din storlek i cm runt benet 10 cm ovanför ditt knä.

"Vilka fantastiska produkter"
Förut gick jag med kryckor, jag köpte ett magnetknäskydd och började med Pain@way Nyponpulver redan efter 2 månader kunde jag åka skidor och nu i sommar har jag även spelat golf, Kent Paulsson, Ånge

 

Handledskydd Pain@way med 6 magneter och kardborreknäppning 
Ett smidigt, lätt handledsskydd för trötta värkande handleder, musarm etc. en storlek passar alla.

 

Syrerikare blod med hjälp av magneter
Vi har fått lära oss att de röda blodkropparna och deras hemoglobin som tar upp syre i lungorna och lämnar av detta syre till kroppen vävnader. Men det finns en annan faktor också, nämligen vattnet i blodet.

Som alla vet kan en insjö ha ett syrerikt eller syrefattigt vatten.
På samma sätt är det med vattnet i vårt blod. Vid normal kropps-temperatur är ungefär femtio % av vattenmolekylerna i blodet kopplade till varann så att de bildar stora klumpar, så kallade clusters, se bild.
 


Referenser
Jag köpte ett Pain@way ryggmagnetbälte med keramiska fibrer för några månader sen och det var det bästa jag har gjort på länge, för mig fungerar det helt fantastiskt, så jag beställer ett till i dag så att jag kan ha en på jobbet och en hemma.
Unnie, Söderköping

Smärtlindring i arbete och vid promenader
Innan jag började använda benskyddet kunde jag högst gå 1 km utan alltför mycket smärta. Numera kan jag gå åtminstone 3 km utan större problem. Jag använder det alltid när jag är utomhus och ibland på jobbet om jag måste gå mycket. Bo Larsson, Johanneshov.

Magneter ger minskad smärta 2008-05-01 
SBU* bekräftar i sin rapport ”METODER FÖR BEHANDLING AV LÅNGVARIG SMÄRTA" att sammantaget visar ett antal studier där magnetbehandling ger minskad smärta.

Magnetsulor
Två studier visade viss smärtlindring av magneter, applicerade som kuddar eller band, vid artros. Även vid långvariga smärttillstånd som orsakats av polio och diabetesneuropati har magnetbehandling med magnetsulor lett till viss förbättring av smärta i interventionsgrupperna, men det är oklart hur blindning och placeboeffekter inverkat.
Harlow och medarbetare kunde dock, genom att även analysera om patienten genomskådat blindningen, visa att skillnaden i smärtlindring inte enbart var placeboeffekt. sbu.se  

I USA har FDA, motsvarigheten till vår socialstyrelse, godkänt magnetterapi
För att påskynda läkning av benbrott. Redan den 5 februari 1982 publicerade den amerikanska läkartidningen ”JAMA” en artikel avseende ett försök med 1000 oläkta benbrott, av dessa normalt hopplösa fall läktes 77% med magnetterapi!

Jordens magnetfält.
Under perioder med många solfläckar på solen är solvinden med laddade partiklar som starkast och orsakar störningar i Jordens magnetfält vilket kan påverka allt i från elektronisk utrustning som att och försvaga vårt immunförsvar.  Alla större influensaepidemier sedan 1761 har sammanfallit med maximalt antal solfläckar. Vid fullmåne är också solvindarna starkare vilket både djur och människor kan uppleva som obehagligt.

Ohälsosamma elektromagnetiska fält
Precis som vetenskapsmän och forskare rapporterar, kommer vi människor mer och mer i kontakt med konstgjorda och mycket ohälsosamma elektromagnetiska fält, även så kallade elektroföroreningar. Dessa medverkar till sämre allmänhälsa, stelhet i nacke, smärta i bröst, minnesförlust, huvudvärk, förändring på blodtrycket och blodets sammansättning, matsmältnings och blodcirkulations problem. Elektroföroreningarna påstås också blockera hjärnans naturliga elektromagnetiska signaler till cellerna, varför kroppens immunförsvar försvagas.  

Naturliga och nödvändiga elektromagnetiska fält
Vår mänskliga kropp har helt naturliga och nödvändiga elektromagnetiska fält, där varje cell har sin egen elektriska krets. Vid god hälsa har cellerna en naturlig laddning anpassat till jordens magnetfält. Konstgjorda elektromagnetiska apparaturer, radar, röntgen, kraftledningar etc., liknar vår kropps egna magnetiska utströmningar. De onaturliga magnetiska fälten disorienterar våra kroppar och påverkar cellerna till att uppta sådana oförenliga fält, trots att vi underhåller våra kroppar med jordens naturliga magnetfält.
Magneter ger en konstant elektromotorisk kraft, vilken är kompatibel med vår egna kropps magnetiska fält. Vid kontakt med läkemagneter, effektiviseras strålningen och våra celler  får hjälp med att komma tillbaka till en naturlig laddning i enhet med jordens naturliga magnetfält. Det ska klargöras, att magneter i sig själva inte läker, utan de stimulerar kroppens celler till bättre funktion och därmed självläkning!  

Faktaruta:
För att cellerna ska kunna utföra sitt arbete behövs en elektrisk spänning över cellmembranet (yttre höljet) som är 70-90 millivolt (mV). Den kallas vilopotential. Om denna minskas försämras ämnesomsättningen (vilken är ett mått på vår förmåga att bryta ner och använda näringsämnen). Hos reumatiker har man uppmätt en membranpotential på 40 mV och hos cancerceller 15-20 mV. 

Diskbråck / Nervskador
Jag kom i kontakt med magnetprodukter i februari månad i år. Jag drabbades år 2002 i augusti månad av ett mycket stort diskbråck med stora nervskador som ledde till en förlamning från midjan och neråt. Efter en akut operation utav en mycket skicklig ryggkirurg i Lund började sedan kampen med att försöka komma tillbaka.
Förlamningen släppte först i höger sida och sedan delvis i vänster. Jag kunde så smått börja gångträna i Sept/okt med hjälp av gåstol och så småningom i år med kryckor.
När jag i februari månad i år träffade en kvinna som blivit hjälpt av magnetterapi kunde jag fortfarande inte röra på mina vänstra tår, vä. fot var fortfarande utan känsel och med mycket svag blodcirkulation, vaden var förlamad och hela höger sida, bål och partier ovanför vänster knä var kraftigt försvagade.
Jag började använda magnetsulor+magnetplattor som jag stoppade i bakfickorna på byxorna och redan första dagen märkte jag att blodcirkulationen ökade. Idag kan jag röra på alla tår, har fått tillbaka känseln överallt och kan gå kortare sträckor utan krycka. Jag vill inte påstå att magneterna gjort allt jobbet, med de har varit en stor hjälp på vägen, det är jag helt övertygad om! Under en vecka slutade jag medvetet med sulorna och märkte redan dagen efter att jag blev kallare och stelare, även min sambo märkte att jag blev sämre - och jag hade med vilje inte talat om för honom att jag gjorde uppehåll. Direkt efter att ha börjat med magneterna igen blev jag successivt bättre! Ingela Hemlin, Arlöv

Mensvärk
Jag är väl i slutfasen på vad man kallar ²menstruationsåren², men jag har fortfarande värk varje månad. Jag har under alla år haft väldig mensvärk. Nu använder magnetterapi första mensvärkdagen, under ca. 5-15 minuter, sedan är jag befriad från värk resten av perioden. Tänk om detta hade presenterat för mig för många år sedan, vad mycket lidande jag skulle ha sluppit. Min familj och vänkrets hade inte behövt upplevt min trött- och halvvresighet och man ska inte tala om alla sjukdagar under de hittills drygt 30 år jag haft menstruation.Anna, 49 år

Fibromyalgi
Jag drabbades för ett antal år sedan av fibromyalgi. Jag har testat allt som finns (trodde jag) tills jag försökte med magnetterapi. Nu kan jag känna att jag återvänt till ett mera normalt liv. Tack vare magnetterapin som inte tar någon tid alls, eftersom jag alltid bär den med mig, känner jag mig fri och glad. Jag har också delat med mig av denna, för mig nya kunskap till andra i min omgivning. Jag vet att jag förändrat många av mina vänners liv till det bättre. Jag trodde aldrig att så många människor i min närhet for så illa. Jag är övertygad om att magnetterapi kommer att användas av nästan alla människor i framtiden. Ingrid, 54 år
Referenser
Har provat magnetsulor och hålfotsmagneter, de senare mest nattetid .
Krypningarna i benen upphörde omedelbart. Hälsingar Uno

Arthos
Jag har fyllt 65 år och är gammal elitidrottsman med flera utförda operationer i mitt vänstra knä, vilket har efterlämnat grava artrosförändringar samt en instabilitet pga. ett avslitet korsband.Jag har drabbats av frekventa synoviter pga. överansträngning i vänstra knäleden, t.ex. efter golf- eller tennisspel etc. Dessa synoviter brukar vara envisa och varar ofta upp till 3-4 veckor med svullnad, smärta samt böjdefekter i vänstra knäleden.Jag har prövat två magnetplattor, fästade på knäledens ut- och insida varvid inskränkningen i ledfunktionen har gått tillbaka efter en natt. Kanske det riktade magnetfältet reorganiserar det synovial mikromönstret och en avsvällning av ledvätskan inträffar?
Det är ett känt faktum att synovian har i den högmolkulära strukturen metalloider.
Det är högst anmärkningsvärt att den behandlingen efter bara några timmar har givit så god effekt. Det är av stort praktiskt intresse att pröva metoden på likartade ledåkommor. Laszlo Galanthai-Fekete, Leg. Läkare

Sömn och stukad fot
Själv sover jag sedan drygt 2 år på magnetmadrassen har har inte klagat över ryggvärk en enda gång sedan dess. Sulorna ger mig bättre värme för mig som är så frusen!
Jag hoppas att fler prövar magneter för sårläkning och smärta. Det är ju bara man själv som kan säga om det hjälper. Det är ett ypperligt alternativ och jag har själv prövat på många olika "skador" med lysande resultat. Jag vrickade en fot svårt. Den blev svullen och helt blå. Tyvärr hade jag inget att kyla den med utan satte på magneter direkt. Först var det blåsvart. Efter två dygn med magneter var alla områden därunder utan missfärgning (dock var allt annat blått som en tavelram som inte hade kommit i kontakt med magneterna). Visade min far - som är läkare - och han tyckte att det var mycket intressant och att det var en lysande åskådliggörande för vad en bra cirkulation kan åstadkomma. Ulrika Lindroth-Odelberg, 47 år

Magnetterapi - den nya medicinen
Jorden är en stor magnet och laddar våra celler
Statiska magneter laddar cellerna i kroppen som kan vara försvagade kanske på grund strålning, el, eller obalans/sjukdom. Det är helt naturligt att en förhöjd syrenivå både förbättrar människans allmäntillstånd och hennes prestationsförmåga liksom det förbättrar förmågan att stå emot olika sjukdomsangrepp.