Magnetsulor


Magnetsulor för bättre balans, vid värk i muskler och stela leder
Magnetsulornas magnetfältet ökar blodcirkulationen, stimulerar fötternas nervändor, ger mer energi. Våra magnetsulor har ett heltäckande magnetfält och passar alla skor.
 

Magnetsulor
Kan ha en positiv effekt på hela kroppen. 
Samma styrka som Nikkens magnetsulor.

 

 

 

Alla celler i kroppen är elektriskt laddade från Jordens naturliga magnetism.
En frisk cell har en negativ laddning. Miljön utanför cellen är positivt laddad. Magneter påverkar människans elektriska fält och får cellerna att arbeta med större kapacitet. Genom magnetbehandling ökar blodcirkulationen och därigenom syre- och näringsdistributionen, bl.a. med hjälp av det järn vi har i blodet.
 

I en dubbelblindstudie vid tre japanska sjukhus undersöktes 431 personers sovvanor. Av dessa sov 56 personer på icke-magnetiska madrasser, medan de övriga hade madrasser med 104 st. magneter på 750-950 Gauss. Efter sex månaders användning rapporterades försökspersonerna med magnetmadrasser en sömnförbättring på 76-95 %. Över 50 % rapporterade en förbättring inom tre dagar, och efter fem dagar hade siffran ökat till 70 %. Man fann inga onormala effekter på matsmältning, cirkulation eller neuroperceptiva system efter sex månaders användning.  Kaoseikai Suzuki, Sanikukai och Tokyo Communications Hospitals: Shimodair, 1990

En av de senaste studierna om magnetterapiprodukter är från maj 2003 och avsåg magnetsulor. 
Denna dubbelblindstudie pågick i 4 månader och bekräftade att det magnetiska fältet från sulorna gav en klar förbättring när det gäller patienternas problem med bl.a. utstrålningar till fötterna, domningar, stumhet och värk.

 

Referenser magnetsulor
Har provat magnetsulor och hålfotsmagneter, de senare mest nattetid .
Krypningarna i benen upphörde omedelbart.
Hälsingar Uno

 

Diskbråck / Nervskador
Jag kom i kontakt med magnetprodukter i februari månad i år. Jag drabbades år 2002 i augusti månad av ett mycket stort diskbråck med stora nervskador som ledde till en förlamning från midjan och neråt. Efter en akut operation utav en mycket skicklig ryggkirurg i Lund började sedan kampen med att försöka komma tillbaka.

Förlamningen släppte först i höger sida och sedan delvis i vänster. Jag kunde så smått börja gångträna i Sept/okt med hjälp av gåstol och så småningom i år med kryckor.

När jag i februari månad i år träffade en kvinna som blivit hjälpt av magnetterapi kunde jag fortfarande inte röra på mina vänstra tår, vä. fot var fortfarande utan känsel och med mycket svag blodcirkulation, vaden var förlamad och hela höger sida, bål och partier ovanför vänster knä var kraftigt försvagade.

Jag började använda magnetsulor+magnetplattor som jag stoppade i bakfickorna på byxorna och redan första dagen märkte jag att blodcirkulationen ökade. Idag kan jag röra på alla tår, har fått tillbaka känseln överallt och kan gå kortare sträckor utan krycka. Jag vill inte påstå att magneterna gjort allt jobbet, med de har varit en stor hjälp på vägen, det är jag helt övertygad om! Under en vecka slutade jag medvetet med sulorna och märkte redan dagen efter att jag blev kallare och stelare, även min sambo märkte att jag blev sämre - och jag hade med vilje inte talat om för honom att jag gjorde uppehåll. Direkt efter att ha börjat med magneterna igen blev jag successivt bättre! Ingela Hemlin, Arlöv

 

Forskning om magneters inverkan på kroppen

 

Magnetsulor
hjälper många diabetiker.

"Diabetic Neuropathy" Se video på här!

 


 

 


produkter för din hälsa